Българинът влиза в Специален отряд заедно с холивудската звезда Шемар Мур.За рождения

...
Българинът влиза в Специален отряд заедно с холивудската звезда Шемар Мур.За рождения
Коментари Харесай

Българинът с Оскар влиза в Специален отряд

 Българинът влиза в  " Специален отряд "  заедно с холивудската звезда Шемар Мур.

" За рождения си ден си " подарих " филм. От на следващия ден стартирам 10-дневни съвсем целодневни фотоси в " Специален отряд " - третия сезон, и ще застана един до друг с Шемар Мур. Вълнувам се, това е предизвикателство ", показа първият българин, притежател на " Оскар ", Димитър Маринов точно на 55-ия си рожден ден. 

Димитър ще отбележи  " непретенциозно, с другари и семейство "  празника, тъй като му предстоят тежки и сложни фотоси от новата седмица. Маринов не пожела да издава детайлности към новата си роля, само че линията на сериала до момента ще бъде продължена. Лентата споделя за специфични подразделения на американската полиция, предопределени за осъществяване на рискови интервенции. 

" Отрядът се занимава със задържане или неутрализиране на изключително рискови нарушители, попречване на терористични актове, освобождение на заложници, обезпечаване на поддръжка по време на особени събития и доста други неща ", показа още Маринов.

Досега през екшън сериала са минали знакови холивудски звезди като Стефани Зигман, Алекс Ръсел, Дейвид Лим и доста други.

За артиста Димитър Маринов може да се каже, че е най-успешният българин в Холивуд. Той играе във филма  " Зелената книга " на Стивън Спилбърг и Питър Фарели - един от най-награждаваните кинохитове на сезона с " Оскар ". От 1990 година Димитър Маринов, който е възпитаник на Крикор Азарян, живее и работи в Съединени американски щати. В родината си той остана без дом, защото " националната власт " ги гони от луксозния им апартамент в София, с цел да го даде на комунистически функционери. 

" Обичам да се връщам в България. И считам през лятото да дойда със фамилията си ", показа още огромната звезда Димитър Маринов, предава " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР